El nostre dia a dia

La vida a la nostra escola

Taller de mobilitat amb la Policia Local de Castelldefels.

Bona tarda famílies. Avui 3rA ha acabat el taller de mobilitat que ens ha fet la Policia Local. Ha constat de tres sessions i ens ho hem passat molt bé. Aquí teniu un vídeo. Fins la propera noticia!! Vídeo.

Museu AGBAR: On l’aigua viu, on vius l’aigua!

Avui els alumnes de 3r hem anat d’excursió. Hem fet d’investigadors per esbrinar les paraules esborrades dels documents del Sr. Cornelius sobre el funcionament de la fàbrica i com és possible que ens arribi l’aigua a casa. També hem fet de científics en un laboratori. Hem fet hipòtesis, barreges de líquids per aprendre sobre la […]

Taller “Esmorzar saludable”

En aquest taller, els alumnes de 4t, hem treballat l’alimentació a través de cançons i petits jocs per veure com millorar els nostres àpats.

CROS ESCOLAR 30 de març

Benvolgudes famílies, Us fem arribar aquesta informació sobre el cros escolar que se celebrarà al Parc de la Muntanyeta el dia 30 de Març. Esperem comptar amb la vostra assistència. US ESPEREM!!!

Tenim noves taules de picnic!

Ahir ens van instal·lar als patis de l’escola dues taules de picnic. Els nens i nenes de l’escola, com podeu veure, estan encantats i encantades! Moltes gràcies a l’AMPA per ajudar a fer de l’escola un lloc millor!

Descobrim el metal·lòfon a P3

A la classe de música, els nens i nenes de P3 van conèixer el metal·lòfon, un instrument de percussió format per làmines de metall. Entre tots vam descobrir com es feia sonar, vam poder tocar-lo i experimentar amb les seves possibilitats sonores. Va ser una experiència molt engrescadora per a tots i totes i ens […]